Domovi u Dračevcu i Lovincu uskoro na vodovodnoj i električnoj mreži

Završena je prva faza na izgradnji društvenog doma u Dračevcu, a u lipnju su počeli radovi na priključenju na vodovodnu mrežu. Uz to, već je podnesen zahtjev i plaćen je priključak na električnu mrežu. Slijedećih mjeseci postavit će se vanjska stolarija i krov i time će dom biti zatvoren.

– Iza toga, raspisat će se poziv za drugu fazu izgradnje, odnosno za takozvano finiširanje doma u Dračevcu, tako i u Lovincu. U Lovincu je prva faza zatvorena, a ovih dana se dom treba zatvoriti stolarijom, kazao je načelnik Općine Poličnik Davor Lončar.

U Lovincu su također izvedeni radovi za priključak na vodovodnu mrežu. Priključak za vodu je plaćen, kao i priključak na električnu mrežu.

Podsjećamo, dom u Lovincu će se sastojati od prostorije za sastanke, sanitarnog čvora i ugostiteljskog prostora, ukupne površine 140 kvadrata. Onaj u Dračevcu imat će dva ureda, ugostiteljski prostor, sanitarne čvorove i natkrivenu terasu. Površina zatvorenog dijela tog doma iznosit će 114 kvadrata, a sa natkrivenom terasom 169 kvadrata. Vrijednost radova na domu u Lovincu je 496.018 kuna s PDV-om, a onoga u Dračevcu 571.798 kuna s PDV-om.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...