Koncert kantautorice Tee Vidaić 9. kolovoza u atriju palače Cedulin

Hrvatska kantautorica moderne kršćanske i duhovne glazbe Tea Vidaić, koja nastupa na brojnim festivalima i koncertima duhovne glazbe u Hrvatskoj i inozemstvu, imat će svoj koncert 9. kolovoza u atriju palače Cedulin  u 21 sat i ulaz je besplatan.

Održava samostalne koncerte. Sudjeluje na večerima poezije, književnim večerima i humanitarnim koncertima. Osim toga piše, sklada i izvodi mediternasku glazbu, šansone, sevdalinke i andaluzijsku glazbu kao dio “world music” scenskog izričaja. Svira akustičnu i klasičnu gitaru. Dobitnica je različitih nagrada za svoje autorske pjesme. Izdala je samostalni kantautorski album duhovne glazbe “Čudesni Bog” 2019. godine u izdanju izdavačke kuće Acordis iz Varaždina. Album je producirao Antonio Tkalec, samostalni glazbeni umjetnik, kantautor, skladatelj i producent. Pridruženi je član Hrvatskog društva skladatelja (HDS-a), Zaštite autorskih muzičkih prava (ZAMP-a), Hrvatske glazbene unije (HGU-a) i Hrvatske udruge za zaštitu izvođačkih prava (HUZIP-a).

Magistra je hrvatskog jezika i književnosti te radi kao srednjoškolska profesorica u Pomorskoj školi Zadar. Piše poeziju, stručne radove, osvrte, recenzije i eseje iz književnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...