Trener Nikola Marketin zadovoljan viđenim na petodnevnim pripremama hrvatske boksačke reprezentacije za kadete

Hrvatska kadetska reprezentacija u proširenom sastavu, kandidati za Europsko kadetsko prvenstvo Mariboru (Slovenija, od 15. do 26. kolovoza 2023. godine), nalazili su se na petodnevnim pripremama u Mrkoplju u Gorskom kotaru.

Pripreme su vodili izbornik kadetske reprezentacije Goran Ivezić i trener reprezentacije Nikola Marketin (BK Ares, Zadar).

Imamo jednu odličnu generaciju kadeta, a svi koji su pozvani na prošireni popis reprezentacije su to i zaslužili te u njima imamo svjetlu budućnost. Pripreme su nam došle kao jedna odlična provjera i uvid u njihovo psihofizičko stanje a također smo imali kroz dva dana i testiranje eksplozivnosti kroz različite vježbe.

U Mrkoplju od srijede 12. do nedjelje, 16. srpnja svakodnevno su dvaput trenirali i sparirali:

1. Mihael Bulatović Radnički SB
2. Karlo Krunić Radnički SB
3. Jan Mikulić Radnički SB
4. Lukas Fulanović Radnički SB
5. Leon Peić Mladost Osijek
6. Niko Vuković Osijek
7. Borna Valerija Rekord ZG
8. Luka Božurić Rekord ZG
9. Dominik Nožinić Rekord ZG
10. Luka Glučina Dardona Drvenik
11. Mihael Baričević Ares Zadar
12. Tomislav Japirko Salona Solin
13. Toma Krmpotić Team Predator RI
14. Edvin Travnjak Team Predator RI
15. Marcus Mirković Arena Pula
16. Tonči Petelinec Arena Pula

Najbolji hrvatski kadeti, kandidati za Europsko prvenstvo u Mariboru, bili su smješteni u Skijaškom domu u Mrkoplju, (850nmv) koji im je potpuno bio na raspolaganju uz odličnu, zdravu kuhinju u kojoj se obroci spremaju samo za njih, a koristili su otvoreni sportski centar odnosno vanjske terene za treninge, uz idealne temperature od 20-25 stupnjeva koje se noću spuštaju i do 15 stupnjeva Celzijevih.

U petak 14. srpnja imali su i vodene treninge na bazenu u Delnicama, dok su nedjeljni trening odradili na 1100mnv, Matić Poljana.

Izbornik Goran Ivezić i trener reprezentacije Nikola Marketin prezadovoljni su odrađenim poslom i angažmanom kadetskih reprezentativaca na treninzima u Mrkoplju i s opravdanim optimizmom očekuju uspješne rezultate na Europskom prvenstvu u Mariboru od 15.-26. VIII. 2023.

Dok će prije toga reprezentacija biti u Podgorici(Crna Gora) na pripremnom turniru 29.-30.07.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...