Alergija i Sexymotherfuckers nastupaju na Cresu u sklopu Rock memorijala

Petak, 1. rujna, s početkom u 21:00 sat u sklopu Rock memorijala na Cresu donosi koncert stare creske punk grupe „Štamparska greška“ koja se ponovno okupila samo za ovu priliku. Štamparsku grešku čine Goran Kučica, Željko Kučica i Karlo Fučić, a svojim će ponovnim nastupom nakon više od 20 godina stanke otvoriti ovogodišnje izdanje Rock memorijala.

Nakon Štamparske greške na pozornicu stiže punk band iz Zadra „Alergija“, koji donosi svoj poznati zvuk uličnog punk rocka koji traje već skoro 30 godina. Band „Alergija“ nastao je 1994. godine, kada su prvim istoimenim albumom “Alergija” postavili svoje mjesto na hrvatskoj punk sceni. Ovaj ulični dalmatinski punk bend poznat je po svojim pjevnim refrenima i društvenom angažmanu, sa žestokim punk rock temeljima.

U subotu, 2. rujna creskoj će se publici predstaviti riječki band „Art Knockout“, koji je poznat po hard rock i heavy metal obradama. Nakon „Art Knockouta“ nastupit će poznati „Sexymotherfuckers“, zadarski bend koji svira „dalmatinski hop cup.

“. Ovaj vokalno instrumentalni sastav kombinira otkačeni dalmatinski štih s raznim vrstama glazbenih usmjerenja, od etna, hard rocka, bluesa do otočkog rocka, a vrstu glazbe koju sviraju, nazivaju “originalni dalmatinski hop cup”. Svojim hitovima poput Ajme meni nije mi dobro, Dido moj, Maslina i Trajekt… pozitivnom energijom i svirkom do dugo u noć Sexymotherfuckersi će zatvoriti ovogodišnji Rock memorijal.

Ulaz na sve koncerte je slobodan, a održavaju se na igralištu Osnovne škole Frane Petrića. Rock memorijal organiziraju Boris Kučić, Željko Kučica, Goran Kučica i Igor Senčić, u sjećanje na Gagija, dragog prijatelja i dobrog čovjeka koji je i sam bio veliki ljubitelj glazbe i vrsan glazbenik.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...