Ivanov igračku mirovinu nastavio u željenom smjeru, postao trener omladinskog pogona. Uz njega Trninić

Voditelj omladinskog pogona KK Zadar Rajko Vidaković odabrao je stručni stožer koji će u sljedećoj sezoni brinuti o mladim selekcijama.

Juniorsku selekciju uz Roka Jurlinu vodit će nekadašnji kapetan Zadra i „friški“ umirovljenik Ive Ivanov, kadete će preuzeti talentirani stručnjak i doktor znanosti Marko Trninić, inače sin proslavljenog košarkaškog stručnjaka Slavka Trninića, uz kojega ostaje Jakov Borčić. Pretkadete će voditi Ivan Bais i Petar Popović, a kondicijski trener cijelog omladinskog pogona bit će Mario Mandir.

O želji da nakon igračkog umirovljenja radi s mladima, Ive Ivanov govorio je upravo u razgovoru za Antenu Zadar.

Marko Trninić jedan je od najtalentiranijih, a definitivno i najškolovanijih hrvatskih trenera. Uz titulu doktora znanosti, u svojoj mladoj, a već bogatoj trenerskoj biografiji dva puta je bio juniorski prvak Hrvatske s Cedevitom, seniore Cedevite uveo je u najviši rang hrvatske košarke, vodio je Alkar u HT Premier ligi te zadnju godinu bio voditelj omladinskog pogona Cibone. Također je individualno radio s vrhunskim NBA i euroligaškim igračima. S Markom je dogovoreno da preuzme izrazito bitnu funkciju trenera kadetske selekcije KK Zadra.

Drugi je Ive Ivanov, o čijim rezultatima, radnim navikama i profesionalizmu ne treba previše pričati. Bivši kapetan Zadra nedavno je završio svoju uspješnu igračku karijeru te se okrenuo trenerskom pozivu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...