Je li Luka Božić u “raljama” nekorektnog agenta Ivana Zoroskog?

Je li na pomolu preokret oko ostanka Luke Božića u KK Zadar? Sa 100 tisuća eura godišnje neto plaće za krilnog igrača Zadra, Božićev agent Ivan Zoroski je povećao iznos na 120 tisuća eura.

Navodno je pronađen sponzor koji će pokriti tu razliku. Ne možemo se oteti dojmu kako je Zoroski “lešinar” i nekorektan, te da diže cijenu i poigrava se sa KK Zadar. Luka je, usuđujemo se kazati, u raljama Zoroskog! I inače su agenti najveće “zlo” za igrače, jer gledaju isključivo vlastitu korist, dok ih za njihove klijente, odnosno igrače, briga kao za “lanjski snijeg” Čast iznimkama. Kada se samo sjetimo mladih igrača, a bilo ih je popriličan broj, kojima se obećavalo “brda i doline”, a gdje su ti mladići sada? Dosta ih nikada ne zarade novac kojeg su imali ” u snovima”, i vrlo brzo nestanu s košarkaške scene. Bitno je agentima samo utrpati što više novca u svoj džep. Ma vidi čuda..

Košarkaški menadžeri nekada moraju biti i psiholozi i savjetovati svoje klijente što je najbolje za njih, jer očekivanja igrača mogu biti nerealna. Na Luki je da odluči, hoće li biti i dalje u “raljama” Zoroskog ili poslušati glas javnosti, navijača Zadra, kojima je on idol, i koji bi u slučaju ostanka u KK Zadru, ušao u povijest kao klupska legenda. Za Luku Božića je najbolje ostati u Zadru uz trenera Danijela Jusupa, barem još jednu sezonu, jer nije “u šoldima sve”.

Pustimo Zoroskog i njegovo licitiranje, jer ova trakavica postaje duža od “slučaja Mirotić”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...