Kaos na hrvatskim prometnicama, na A1 kod Zadra kolona od 5 km

Kako je izvjestio Hrvatski autoklub, zbog vozila u kvaru između čvora Zadar Centar i čvora Rovanjska u smjeru Zagreba vozi se jednim prometnim trakom, a kolona je oko 5 km.

Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti posebice na autocestama, duž Jadranske magistrale (DC8) u blizini turističkih središta te u trajektnim lukama i pristaništima.

Povremeno se vozi u kolonama uz zastoje. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

 

Na autocesti A1 zastoj je na još jednom mjestu. Naime, kolona vozila u pokretu s povremenim zastojima stvaraz se između čvorova Bosiljevo II i Lučko u smjeru Zagreba.

Podsjećamo kako se do 30.rujna između 20:00 i 6:00 sati (osim od petka od 6:00 do nedjelje do 22:00 sata) prekida promet višekratno do maksimalno petnaest minuta na ulasku na autocestu na čvoru Zadar istok (krak 1).

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...