“Krila Oluje” odlaze u Slovačku na SIAF – Slovak International Air Fest

Akrobatska grupa Krila Oluje 2. i 3. rujna sudjelovat će na još jednoj međunarodnoj manifestaciji, SIAF- Slovak International Air Fest u zrakoplovnoj bazi Malacky u Slovačkoj.

Već tjedan nakon, 10. rujna 2023. godine, imat će ih se priliku vidjeti na već tradicionalnim 26. Susretima za Rudija u Gornjoj Stubici.

A u međuvremenu, možete pogledati i kratki video iz pozicije vanjskog desnog pratitelja, npr Matije Đurašina tijekom izvođenja Miro razlaza.

– Razlaz formacije kroz strme bačvaste valjke te izuzetno atraktivno križanje je uvijek rado viđen manevar. nije samo prikazivanje letačkih elemenata u zraku, već i prezentacija predanosti, strpljenja, timskog rada i staloženog napredovanja prema cilju, vrhunskoj i sigurnoj prezentaciji. Upornim usavršavanjem, analiziranjem svakog detalja, komunikacijom pilota i zrakoplovnih tehničara, jednostavniji elementi pretvaraju se u složene figure, program postaje bolji, skladniji i sigurniji. Iza svakog nastupa stoje sati i sati napornog rada cijelog našeg tima. Tehničari, piloti – svi rade zajedno kako bi osigurali sigurnost i besprijekornu izvedbu. Sezona još uvijek traje i mi se aktivno pripremamo za nadolazeće aktivnosti, objavili su na svojoj Facebook stranici.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...