Na Skupštini HNK Zadar izabrana ponuda investitora Marka Ivančića

Na Skupštini HNK Zadar razmatrale su se ponude dvaju investitora za stratešku suradnju s Gradom Zadrom i HNK Zadrom, u kojima su investitori detaljno izložili svoje financijske uvjete i planove razvoja.

Provedena je detaljna analiza i usporedba ponuđenog, obavljeni su dodatni usmeni razgovori s investitorima u kojima se raspravljalo o inicijalnim ulaganjima, dugoročnoj viziji Kluba, te uvjetima i načinu ulaska investitora u strukture Kluba, a sve kako bi se po odluci Skupštine odmah moglo započeti s izradom sporazuma s investitorom koji će u suradnji s Gradom Zadrom osigurati optimalne uvjete za razvoj HNK Zadar.

Kako su objavili iz HNK Zadar, nakon analize ponuda i dopuna ponuda od strane oba investitora, te analize zahtjeva koje su investitori postavili kao uvjet svoga ulaska u Klub, jednoglasno je izabrana ponuda investitora Marka Ivančića, kao povoljnija i konkretnija u financijskom, operativnom i sportskom segmentu.

– Skupština se zahvaljuje gospodinu Marinu Kulašu na interesu i angažmanu, vrata HNK Zadar će mu uvijek biti otvorena za bilo kakav oblik suradnje u obostranom interesu. Gospodinu Marku Ivančiću i suradnicima želimo dobrodošlicu u HNK Zadar, uvjereni da ćemo u najskorijem mogućem vremenu zajednički krenuti u provedbu i zaključenje Sporazuma, poručili su po završetku Skupštine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...