Poznati regionalni jutjuber o našem gradu: “Evo zašto je Zadar jedan od najljepših gradova Hrvatske”

Kroz dosadašnja videa koja smo radili iz Hrvatske, imali smo priliku da snimamo Šibenik, Split i Zagreb, tri zaista posebna grada s bogatom povijesti, koja nekako pokazuju ono najbolje što Hrvatska nudi. A nakon što sam se po treći put vratio u Zadar, odlučio sam da napravimo i ovaj video o njemu i da vam pokažem zašto me je on toliko oduševio, te zašto ga stavljam u sam vrh najljepših gradova Hrvatske. Nekako, sve u njemu zaista je posebno, a ono najljepše je vjerojatno činjenica da na jednoj jako maloj površini, možeš da vidiš toliko toga, napisao je to u komentaru svog videa iz Zadra poznati regionalni jutjuber Robert Dacešin, čiji YouTube kanal prati skoro 110 tisuća pratitelja.

Da doživiš povijest staru nekoliko vjekova, kupaš se u prekrasnom moru, jedeš ukusnu domaću hranu, te doživiš neke od najljepših zalazaka sunca koji postoje, navodi dalje Robert u opisu videa.

Osvrnuo se na cijenu apartmana, predstavio povijest barkajola, posjetio Poluotok, predstavio ponudu ribarnice i pijace, a onda ga je put naveo na otok Ugljan, gdje je razgovarao sa zanimljivim sugovornicima.

Svakako pogledajte ovaj video. Ako zbog ničeg drugog, možda vas podsjeti koliko je lijep ovaj naš Zadar, okolica, priroda, znamenitosti, ljudi…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...