Boksački spektakl uz more pod vedrim nebom u Dragama; Veliko slavlje borbe i sportskog duha u čast braniteljima, najbolji Ivan Nekić iz Aresa

U idiličnom okruženju Dragama, pred više od 1000 gledatelja, prvi put je održan boksački spektakl uz obalu, u sklopu nove marine, koji je obuhvatio 12 uzbudljivih mečeva u svim dobnim kategorijama.

Borbe su oduševile prisutne, a sudjelovali su boksači i boksačice iz hrvatskih klubova, Slovenije, Slovačke i Bosne i Hercegovine, pružajući nevjerojatne izvedbe koje su publiku ostavile bez daha.

S velikim ponosom čestitamo svim sudionicima ovog izvanrednog sportskog događaja. Posebne čestitke idu organizatorima – Niki Marketinu i Boksačkom klubu Ares Zadar, Boksačkom savezu Zadarske županije, Hrvatskom boksačkom savezu, te vrijednim domaćinima iz Draga i Pakoštana.

Ovaj turnir je bio posvećen hrvatskim braniteljima i heroju Miri Barešiću, koji je rođen u Dragama. Ponosno ističemo da je Mirova kćer, Viktorija Barešić, bila ključna figura u uspješnoj organizaciji ovog spektakla.

Objavljujemo i nagrade najboljim borcima ovog turnira:

Najboljim boksačem turnira proglašen je junior Ivan Nekić iz Aresa Zadar, koji je ostvario sjajnu pobjedu nad reprezentativcem Nikom Goretom iz splitskog Groma.

Najbolji tehničar postao je mlađi senior Lovre Čoza iz zadarskog Bandoga, završivši meč protiv Slovaka Manducha efektnim prekidom.

Za najborbeniji par izabran je žestoki meč u kojem je senior zadarskog Bandoga Petar Ražov pobijedio Slovaka Borisa Nedbala.

Na vrhuncu ovog nezaboravnog boksačkog događaja, splitski Grom Marijan Brnić u superteškoj kategoriji impozantnim udarcima u prvoj rundi svladao je Slovenca Januzaja.

Ovaj spektakularni turnir u Dragama ostavlja dubok pečat u boksačkoj povijesti te donosi ponos svim sudionicima i zaljubljenicima u ovu nesalomivu borilačku disciplinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...