Imate stare fotografije iz Novalje? Donesite ih u ured TZ Grada Novalje i sudjelujte u izložbi “Naši Gosti i Mi”

Povodom obilježavanja 70 godina organiziranog turizma, Grad Novalja i TZ Grada Novalje pripremaju izložbu fotografija pod nazivom Novalja kroz povijest – „Naši Gosti i Mi”. Ovim putem molimo vas da se uključite te da u svojim albumima i kutijama s fotografijama pronađete fotografije svojih gostiju za njihova boravka kod vas, zajedničke fotografije s gostima i sve ono zanimljivo što je neka kamera zabilježila, od davnog dolaska prvih gostiju pa do današnjih dana.
Molimo da fotografije i njihov kratak opis stavite u omotnicu te da je donesete od ponedjeljka, 25.rujna do 06.listopada, od 8 do 15 sati, u ured TZ Grada Novalje.
Ne zaboravite navesti i svoje podatke za kontakt (ime, adresa, e-adresa, broj mobilnog telefona).
S veseljem očekujemo vaše fotografije kako bismo zajedno ispričali priču o 70 godina turizma u Novalji, Gajcu, Jakišnici, Lunu, Staroj Novalji, Zubovićima, Kustićima, Vidalićima i Metajni.
Za sve upite slobodno nas kontaktirajte na tel. broj 053 / 661-404. Unaprijed hvala na odazivu, porućuju iz TZ Grada Novalje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...