Između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi, javljaju iz Hrvatskog autokluba.

Zbog povećane gustoće prometa kod čvora Zagreb istok na uključivanju s autoceste A4 Goričan-Zagreb na zagrebačku obilaznicu (A3) u smjeru Bregane kolona je oko 1 km.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Zbog prometnih nesreća vozi se jednim trakom otežano:

– na državnoj cesti DC102 između Omišlja i Njivica;

– na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Bisko i Blato na Cetini (na 398.+300 km) u smjeru Dubrovnika (ograničenje brzine je 40 km/h).

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...