Leonardo Dekaprio proglašen krivim i osuđen za krivotvorenje dokumenta, na ugovor potpisao pokojnog oca

Leonardo Dekaprio (30) proglašen je krivim i osuđen za krivotvorenje dokumenta prilikom prodaje automobila, piše Danica.

Prema presudi, on je neutvrđenog dana u kolovozu u gradu blizu Zagreba ispunio ugovor o kupoprodaji Golfa 1.9 TDI, na kojem je bez ovlaštenja kao prodavatelja potpisao svog oca koji je preminuo par mjeseci ranije.

“Na temelju tog ugovora, navedeni osobni automobil prodao je kupcu koji je to vozilo preuzeo za iznos od 1700 eura. Dakle, izradio je lažnu ispravu, čime je počinio kazneno djelo krivotvorenja. Okrivljenik Leonardo Dekaprio osuđuje se na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci uvjetno na dvije godine”, stoji u presudi.

Kao olakotne okolnosti Leonardu su uzeti u obzir osobna i obiteljska svojstva i neosuđivanost, dok otegotne okolnosti nisu nađene. Presuda je nepravomoćna i Leonardo, koji se ranije zvao Elvis, na nju se može žaliti, prenosi Index.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...