“Mala filozofija” predstavlja interaktivnu bilježnicu “Mišljenice”

Promocija interaktivne bilježnice “Mišljenice” u izdavaštvu Udruge za poticanje neformalnog obrazovanja, kritičkog mišljenja i filozofije u praksi ”Mala filozofija” bit će održana u srijedu 4. listopada 2023. godine u 18:30 h u Multimedijalnoj dvorani – Gradske knjižnice, Zadar.

Na promociji će o Mišljenici pričati autorice Ivana Kragić i Antonia Krajina, te ilustratorica Marija Ančić, a razgovor će voditi Jelena Turčinov.

Mišljenica je interaktivna bilježnica u formi dnevnika za poticanje vježbe pisanja i izražavanja kroz kreativne zadatke i pitanja koja potiču samorefleksiju te razvoj kritičkog i kreativnog mišljenja.

Univerzalne životne teme približavaju se djetetu kroz didaktičke i interaktivne zadatke koji potiču dijete da promišlja o svojim stavovima, vrijednostima, vlastitoj osobnosti i osobinama i tako razvija emocionalnu inteligenciju.

Mišljenica je oslikana originalnim umjetničkim ilustracijama koje potiču opservacijske vještine djeteta i razvoj kreativnog mišljenja.

Mišljenjica je namijenjena za djecu u dobi od 9 do 15 godina. Dizajnirana je za samostalno ispunjavanje od strane djece, ali ujedno može poslužiti roditeljima, edukatorima, nastavnicima za interaktivni rad s djecom zbog čega dolazi s besplatnim vodičem.

Više o Mišljenici: MISLJENICA — Petit philosophy (petit-philosophy.com)

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...