MODNA REVIJA Stručni žiri odabrao najbolju menekenku i manekena koji su ujedno postali i zaštitna lica jesenske kampanje Bure Centra

U subotu, 16. rujna, u Bure Centru u Biogradu na Moru održana je dječja modna revija na kojoj su predstavljene nove jesenske kolekcije trgovina Bure Centra.

Manekeni dječje modne revije su svoju ulogu shvatili ozbiljno i posao odradili na profesionalnoj razini. Organizatorice modne revije, Anita Maričić, Antonija Grubić i Marijana Tomić, oduševljene su pristupom djece koja su modnu reviju i pripreme koje su trajale preko dva sata odradila bez ikakvih problema.

– Modnu reviju su nosila djeca od 2 do 15 godina starosti. Oduševili su nas svi, od najmlađih do najstarijih jer su odradili svoje zadatke kao profesionalni manekeni, ali ono što je najvažnije, svi smo se dobro zabavili, rekla je Antonija Grubić, jedna od organizatorica modne revije.

Među manekenima stručni žiri je odabrao dvoje najboljih koji su ujedno postali i zaštitna lica jesenske kampanje. Naj manekenkom proglašena je Lana Džepina, naj manekenom Garel Gržan, a odabrana je i miss simpatičnosti – Irina Lisica.

Naj maneken i naj manekenka osvojili su vrijedne poklone koje su pripremile trgovine Bure Centra Argentum, Denis, B&C fashion, KiK, BOX fashion, Mana, Müller i Hoba Boba igraonica i rođendaonica. Cijelu GALERIJU možete pogledati OVDJE.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...