NOVI BARBERSHOP U ZADRU Ako želite profesionalnu i modernu frizuru, “Lux” je pravo mjesto za vas!

Od nedavno u našem gradu postoji novi, moderan barbershop za muškarce – Lux, koji se nalazi na adresi Andrije Hebranga 12. Adresa je to koju ćete sigurno zapamtiti, ako već niste, jer je to barbershop koji će postati vaš novi odabir kad je u pitanju vođenje brige o kosi i frizuri.

Lux je u Zadru otvoren prije četiri mjeseca i mjesto je gdje ćete u moderno uređenom ambijentu uz profesionalne zaposlenike biti i više nego zadovoljni uslugom, a samim tim i vašim novim izgledom.

Ovaj barbershop trenutno ima pet zaposlenika, a da je riječ o profesionalcima u svom području govori podatak da većina ima više od osam godina iskustva, dok neki čak i više od 20 godina! Stoga, možemo reći da se s punim povjerenjem možete prepustiti njihovim stručnim rukama.

– Od kad smo otvorili, primijetili smo povećano priljev i zanimanje klijenata jer Zadrani brinu o svom izgledu, rekli su nam u barbershopu.

Inače, najvažnije karakteristike ovog barbershopa, a to je ono što svakako ulijeva povjerenje, je razumijevanje klijenta, iskustvo s različitim frizurama, tipovima kose i oblicima glave.

Da se naši sugrađani zanimaju za svoj izgled, primjetno je, kao i to da vole moderne frizure.

– U posljednje vrijeme smo primijetili porast interesa za moderne frizure. Sve više muškarci žele istražiti svoj stil kroz frizuru. Također su spremni eksperimentirati s različitim trendovima. Kako bismo zadovoljili klijente, kod nas nudimo širok spektar modernih frizura, a isto tako pružamo stručne savjete oko frizure bazirano na obliku glave i tipu kose. Nikad ne započinjemo šišanje dok nismo razumjeli klijenta ili mu pružili savjet ako odabrani stil nije prikladan, saznajemo od ekipe iz Luxa.

Zanimalo nas je i kakvi su trenutni trendovi kad su u pitanju muške frizure.

– Trendovi u muškim frizurama se često mijenjaju, ali ako gledamo zadnjih 5-6 godina frizura na prvom mjestu bi bila “Fade” frizura. Tradicionalne frizure su svaki dan manje i manje prisutne, ali ih ima, odgovorili su nam.

Dakako, u barbershopu Lux vode brigu i o bradama jer, kao što znamo, danas su one vrlo popularne.

– Prema našem iskustvu s klijentima, čini se da su Zadrani izuzetno zadovoljni što se tiče brada jer su napokon pronašli mjesto gdje barber razumije njihove želje, kažu nam.

Kad govorimo o tome tko više uživa u friziranju, žene ili muškarci, dečki iz Luxa nam kažu kako oba spola podjednako uživaju biti na frizerskom stolcu.

Dodajmo na kraju i radno vrijeme novog barbershopa, a ono je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 21:00 i subotom od 08:00 do 14:00 sati.

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...