POSTANI DIZAJNER INTERIJERA! U tijeku su upisi Talijanske škole mode i dizajna Callegari, a nastava počinje u listopadu u Zadru

Talijanska škola mode i dizajna Callegari iduće će godine proslaviti 30. godina kontinuiranog rada u Hrvatskoj. Od škole koja je davne 1994. godine otvorila vrata svojim prvim polaznicima u Zagrebu s programima modelista visoke mode i modnog stilista, Callegari je u kratko vrijeme mogla ponuditi i druge modne programe, programe vizažizma i dizajna interijera, kao i tečajeve u sva tri područja kako bi omogućila svojim polaznicima raznovrsnost primjerenu njihovim potrebama. Osim Zagreba, otvorene su škole u Rijeci i Splitu, a posljednje dvije godine naš program za dizajn interijera omogućen je i stanovnicima grada Zadra i okolice.

Svjesni kako se tehnologija i vremena sve brže mijenjaju, pratimo sa svojim programima najnovije trendove u svijetu i prenosimo to znanje svojim polaznicima na najbolji mogući način. Naši su programi fokusirani na razvijanje vještina i praktični rad, jer je cilj programa osposobiti naše polaznike za stvarne uvjete na današnjem tržištu rada prvenstveno u Hrvatskoj, ali i šire. Stoga je osobitost programa dizajna interijera suradnja škole s realnim sektorom i klijentima, čime polaznicima omogućujemo praktičnu nastavu s konkretnim projektnim zadacima, prakticiranje dizajniranja iz „stvarnog“ svijeta i vježbanje komunikacije sa stvarnim klijentima.

Kao jedan od predvodnika obrazovanja u dizajnu interijera, škola Callegari obrazuje polaznike za kompletno projektiranje interijera stambenih prostora i poduzetništvo u interijerima. Program je namijenjen svima koji se žele pripremiti za profesionalno bavljenje ovim vrlo traženim i dinamičnim zanimanjem s velikim poslovnim mogućnostima i kreativnim potencijalom. Stečene kompetencije primjenjive su i na druge prostore, naročito turističke apartmane.

U svojih gotovo trideset godina postojanja, kroz programe i tečajeve škole Callegari prošlo je preko 3500 polaznika, a mnogi bivši polaznici naših programa dizajna interijera postali su relevantna imena u tom području i dali značajan doprinos kvaliteti i karakteru izgrađenog okoliša. Jako nas vesele te uspješne priče, jer su upravo one potvrda da smo dobro osmislili programe i da zaista možemo pružiti upotrebljivo znanje.

Callegari školu mogu upisati sve osobe sa završenom srednjom školom, a nastava je prilagođena zaposlenima i studentima s kojima rade nastavnici i stručnjaci s dugogodišnjim predavačkim iskustvom. Program za dizajn interijera koji se naziva STILIST UREĐENJA UNUTARNJIH PROSTORA verificiran je od Ministarstva znanosti i obrazovanja i upisuje se u e-radnu knjižicu.

Program za dizajn interijera počinje u Zadru u listopadu 2023. godine, a upisi su u tijeku. Sve informacije možete dobiti na broju telefona 01/4646-684 ili 01/4612-890, putem maila na callegari@callegari.hr ili na web stranicama www.callegari.hr. Pozivamo sve zainteresirane Zadrane da zajedno s nama ispišu svoju uspješnu priču!

U nastavku donosimo i nekoliko radova bivših polaznika:

 

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...