Špica za “Prijatelje” u kojoj će posebno uživati fanovi horora: “Ovo je bilo zastrašujuće”

“Prijatelje” mnogi smatraju najboljom humorističnom serijom ikad napravljenom. Prepoznatljivi likovi Rosa, Rachel, Monice, Joeyja, Chandlera i Phoebe ostali su urezani u srca svakome tko je tijekom devedesetih i ranih dvijetisućitih godina pratio njihove dogodovštine.

Ma da obožavatelji serije smatraju da je to jedan od onih televizijskih projekata koji ne treba dobiti novu verziju niti bilo što treba mijenjati, na Redditu se pojavio video uvodne špice “Prijatelja”, koji je “doradila” umjetna inteligencija.

Uvod započinje gotovo identično kao i serija, s plesom prijatelja oko fontane, ali ni pet sekundi nakon početka, već se vidi nešto neobično.

“Nova” špica puna je čudovišta kakvim u seriji definitivno nema mjesta, a to je navodno i najveći problem umjetne inteligencije, što se nerijetko pojavljuju čudovišta u videima u kojima ne bi trebali.

Naravno, ni reakcije na ovaj horor od špice nisu izostale, piše City Magazine.

“Ovo je bilo zastrašujuće, hvala”, “Izgleda kao serija iz svijeta Futurame”, “Crossover Prijatelja i Ljudi u crnom”, “Zašto je ovo tako kafkijanski?”, “Ovo mi je pokvarilo ne samo dan, tjedan i mjesec, već i godinu”, neki su od komentara, prenosi N1.

Sitcom “Friends” According to AI
byu/Theblasian35 inmidjourney

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...