U Ustanovi INOVAcija posljednja prilika za prijavu na stručno osposobljavanje za rad uz novčanu naknadu polaznicima

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija nadolazeće jeseni započinje s provedbom stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa za Multimedijskog dizajnera / Multimedijsku dizajnericu.

Prijaviti se mogu sve nezaposlene osobe prijavljene u Evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koje imaju najmanje srednju stručnu spremu. Trajanje stručnog osposobljavanja za rad je 6 mjeseci.

Polaznici će tijekom osposobljavanja primati novčanu naknadu i refundaciju putnih troškova, a ujedno stjecati vrijedna znanja koja su aktualna i tražena na tržištu rada!

Završetkom programa polaznici će znati fotografirati s profesionalnom opremom u studiju i na terenu i izraditi fotografije prema različitim potrebama i namjenama, strateški planirati i dizajnirati web stranice, izraditi baze podataka te stvarati aktivne stranice, snimati video materijale u studiju i na terenu, izvesti postprodukciju i obradu materijala do finalnog proizvoda – reklame, prezentirati i prilagoditi finalni proizvod prema zahtjevima klijenata, dizajnirati  i pripremiti materijale u tiskanoj formi koristeći prethodno znanje, komunicirati s klijentima i prezentirati uratke te steći i druge vrijedne vještine.

Prijavu, koja sadrži životopis, motivacijsko pismo i kopiju svjedodžbe / diplome potrebno je poslati e-mailom na adresu [email protected].

Za više informacija možete se javiti na kontakt telefon: 023/627-895 i 023/627-890, a program osposobljavanja dostupan je na ovoj poveznici.

Rok za prijavu je 11. rujna 2023. a početak programa planiran je za sredinu listopada 2023.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...