Zadarski antifašisti pozivaju na svečano obilježavanje 80. godišnjice Odluke o pripojenju Istre, Rijeke, Zadra, otoka i ostalih okupiranih krajeva Hrvatskoj

Udruga antifašističkih boraca i antifašista Grada Zadra u suradnji sa Zajednicom udruga antifašitičkih boraca i antifašista Zadarske županije uz potporu Grada Zadra, Zadraske županije, pod pokroviteljstvom Predsjednika RH i Vlade RH, poziva na prigodni svečani skup povodom obilježavanja 80. godišnjice donošenja Odluke o pripojenju Istre, Rijeke, Zadra, otoka i ostalih okupiranih krajeva matici zemlji Hrvatskoj, koju je dana 20. rujna 1943. godine donijelo Zemaljsko antifašističko vijeće narodnog oslobođenja Hrvatske.

Kako najavljuju, svečano polaganje cvijeća i odavanje počasti palim borcima za slobodu grada Zadra na spomen obilježje na Gradskom groblju u Zadru 23. rujna 2023. U 10,00 sati.

Prigodni program će se održati u koncertnoj dvorani Kneževe palače, Poljana Šime Budinića 3, Zadar, 23. rujna 2023. godine s početkom u 11,00 sati.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...