Započeo “Misec paške soli”, donosimo detaljan program!

„Misec paške soli“ manifestacija je koju organizira Solana Pag u suradnji s TZ Grada Paga. Počevši od 8. rujna, svaki petak ovog mjeseca bit će u znaku soli,

Riječ je o 4 tematska petka u rujnu, a svima su zajednička „Jutra u poljima soli“ Solane Pag, uz edukacijske priče, branje soli i mogućnost kupovine svih proizvoda solane po akcijskim cijenama.

Stalnu izložbu solarstva u prvom magazinu na staroj rivi, možete pogledati tijekom cijelog dana, gdje ćete saznati sve o ovom začinu bez kojeg niti jedno jelo ne bi bilo ukusno.

U popodnevnim terminima, su igraonice i likovne radionice, prezentacije, foto izložba, prodajna izložba autohtonih proizvoda Paga, ćakulaonica i za kraj klapska pisma s kojom će se zatvoriti ova lijepa paška manifestacija.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...