Ante Rubeša bez dlake na jeziku prije početka Gradskog vijeća: “Pročelnica Bušić je uplatila novce HNK Zadar na kriminalan način!”

Prije početka sjednice Gradskog Vijeća bilo je burno. Vijećnik Akcije mladih, Ante Rubeša, dotaknuo se i financijskog izvješća stečajnog upravitelja NK Zadar koju su još 13. rujna poslali na dnevni red.

– S Mirjanom Zubčić, pročelnicom Ureda Grada Zadra, sam više puta pričao vezano za temu financijskog izvješća NK Zadar stečajnog upravitelja. Gospođa Zubčić mi je rekla da je pustila upit prema Dini Bušić, pročelnici Ureda Grada Zadra za kulturu i sport, rečeno mi je da resorna pročelnica Bušić nije uputila upit prema stečajnom upravitelju, Rubeša je primjetio i kao se Bušićka smiješka:

– Uplatila je novce HNK Zadar, ali ne preko Sportske zajednice nego na nekakav fiktivni, odnosno na kriminalan način – kojeg smo i prijavili. Evo vidite, ona se sada i smije! Vidite li sada koliko je to njima smiješno! Pročelnica nam je rekla kako ne može to napisati da se ne bi izblamirali, kazao je Rubeša.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...