Uskoro prijave za Wings for Life World Run, možete sudjelovati na tri načina

Studeni je sve bliže, što znači da se uskoro otvaraju prijave za 11. izdanje Wings for Life World Run utrke. Ako želiš nastaviti rušiti rekorde, tri su načina kako možeš sudjelovati!

Wings for Life World Run prvi put je održan 2014. godine. Utrka u kojoj iznos u visini stopostotnog iznosa startnina i donacija ide za istraživanja ozljeda leđne moždine u deset je godina okupila više od 1,2 milijuna sudionika i financirala 300 različitih kliničkih istraživanja.

Trčalo se dosad na šest kontinenata, s natjecateljima iz 195 različitih zemalja, a posebno impresivno djeluje 11,8 milijuna pretrčanih kilometara na utrci, što je sasvim dovoljno za izaći iz orbite planete Zemlje i vratiti se nazad!

No, to je tek početak priče u kojoj svi zajedno trčimo za plemeniti cilj. Dok god je ljudi velikog srca pred nama su još brojna sjajna Wings for Life World Run izdanja, uključujući i ono koje jedva čekamo, 5. svibnja sljedeće godine.

Nema sumnje, Wings for Life World Run posebno je cijenjen u Hrvatskoj, jer se pretvara svake prve svibanjske nedjelje u praznik pozitivne energije, zajedništva i natjecateljskog duha.

Baš zato svi s uzbuđenjem čekamo 8. studeni, kad će biti otvorene prijave za 11. izdanje Wings for Life World Run utrke, s pregršt uključenih trkača, trkačica i sudionika u kolicima iz Hrvatske, ali i svijeta.

Odlična je vijest da postoje tri različita načina kako sudjelovati u Wings for Life World Run utrci u 2024. godini. Naravno, tu je utrka na lokaciji u Zadru, gdje će još jednom prekrasni prizori hrvatskih prirodnih i arhitektonskih ljepota obići cijeli svijet.

Zadar je bio i ostao jedna od najpopularnijih Wings for Life World Run lokacija i uvijek je unaprijed rasprodan. To dovoljno govori o atmosferi na stazi i želji natjecatelja da se iz godine u godinu vraćaju na Liburnsku obalu.

Ako kojim slučajem ne možeš biti u Zadru na dan utrke, uvijek možeš trčati uz pomoć aplikacije, gdje god ti odgovara – osim u Zadru. App Run je sjajan, jer daje ti priliku da odabereš baš onu stazu na kojoj se najbolje osjećaš, uz komentar utrke iz aplikacije uz koji ćeš imati osjećaj kao da trčiš rame uz rame s tisućama drugih natjecatelja.

I da, aplikacija ti daje priliku da organiziraš vlastitu utrku i okupiš sebi slične trkačke entuzijaste velikog srca. Možeš se i priključiti nekoj već organiziranoj utrci u svojoj blizini, kakvih će ponovno biti diljem Hrvatske.

Dakle, Wings for Life World Run nastavlja svoju plemenitu humanitarnu priču, sa stotinama tisuća uključenih sudionika iz svakog kutka planete Zemlje. Rekordi će u 2024. godini ponovo padati, a na tebi je prijaviti se i pomoći nam da još jednom pokažemo koliko je Hrvatskoj važno trčati za one koji ne mogu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...