INCIDENT Zadarski ugostitelj napao vijećnike Akcije mladih zbog slike Mediterraneo

Današnja konferencija za medije Akcije mladih, ostala je u sjeni incidenta u kojem su se našli zadarski ugostitelj Predrag Majica i predsjednik Akcije mladih Ante Rubeša.

Naime, u središtu rasprave našla se sporna slika Mediterraneo koju je gradonačelnik Branko Dukić otkupio za 50.000 eura, a na kojoj se Majica našao zbog čega ga je Rubeša, upravo kao i ostale protagoniste kontroverzne slike, nazvao “zgubidanom”.

Da se novac mogao pametnije utrošiti, složili su se vijećnici Akcije mladi.

– Ovo je gospodin koji je na slici od 50.000 eura, koju je platio gradonačelnik u gradu u kojem 400 djece ostaje bez vrtića, u gradu u kojem nemamo djeci u osnovnoj školi psihosocijalnu pomoć, u gradu u kojem u bolnici nema dekubitalnih madraca, a ti meni govoriš da si na slici od 50.000 eura, to je rasipanje gradskog novca. Vi bi se trebali sakrivati po gradu od srama, ako volite ovaj grad, izvikivao je Ante Rubeša dok je Majica uporno ponavljao kako on nema veze s tim uz prijetnju da se vide na sudu.

Dodao je pritom i kako svi oni koji su se našli na slici nisu zaslužili da ih se vrijeđa na što mu je Rubeša poručio da onda zatraže da se obrišu s te slike i da se novac vrati nazad u bolnicu i vrtiće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...