“Kršo trica” svaku utakmicu sve bolji: “Želim odigrati najbolje što mogu, zahvaljujem se navijačima na podršci!”

Odlično je sinoć protiv sinjskog Alkara u Krešinom domu odigrao košarkaš Zadra, Krševan Klarica. 20-godišnji zadarski “bombarder” za 38 minuta, koliko je proveo na parketu, postigao je 16 koševa, uz 11 skokova i 8 asistencija.

Kršo je poznat kao veliki borac na parketu, jednostavno, njegova sigurnost ulijeva povjerenje. Bez straha i uz brz izbačaj lopte, Klarica ima sve odlike kvalitetnog šutera.

– Dobro smo jučer otvorili utakmicu, trkački i snažno. Odmah smo poveli s 11:0 i to nam je bio vjetar u leđa. Držali smo visoki intenzitet igre kroz cijeli susret s brzim dodavanjima i trčanjem, Krševan je objasnio i otkud mu tolika sigurnost pri šutu, jer pogađa kao najveći rutiner:

– Cilj mi je ne griješiti u obrani, ali i u nekim ostalim elementima. Šut dođe sam od sebe. Pokušavam u svaki susret ući na isti način i ne razmišljati previše o ostalim stvarima. Jednostavno, želim odigrati najbolje što mogu! Važno je procijeniti trenutak kada je dobro šutirati, a kada ne. Naravno da je bitna i sigurnost. Ali nekad mi baš i ne ide dobro, neki put mi lopta uđe, a nekad ne. Zahvaljujem se našim navijačima na podršci te se nadam da će nas već sutra, u što većem broju podržati protiv Mornara, zaključio je Klarica koji će sutra, vjerujemo, opet dobiti pristojnu minutažu od trenera Danijela Jusupa. Jer Kršo zna!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...