Odbojkaši Zadra dočekuju Rijeku, Marin Masnić: “Protiv nikoga nismo favoriti, ali ćemo dati maksimum!”

Odbojkaši Zadra, pod vodstvom trenera Marina Masnića još ne znaju za pobjedu nakon prva tri kola Superlige prvenstva Hrvatske. U prošlom su kolu s 0:3 poraženi u dvorani ŠC Višnjik od Medicinara Trnje.

Sutra, u subotu 21. listopada od 19 sati u susretu 4. kola, također su domaćini, ovaj put u Višnjik dolazi Rijeka, koja je isto kao i Zadar na učinku 0:3. Utakmicu će suditi Sanda Žaja i Marin Sladić. Na ljestvici najjačeg ranga hrvatske odbojke, s tri pobjede su vodeći Mladost Zagreb, Centrometal Nedelišće, Ribola Kaštela, Mursa Osijek i Kitro Varaždin.

Marin Masnić ističe da će njegovi momci napraviti sve kako bi upisali prvu prvenstvenu pobjedu, iako, protiv nikoga nisu favoriti:

– Rijeka, ima tri poraza, ali igra kvalitetno. Dobro se poznajemo, u svakom slučaju, morat ćemo dati sve od sebe ako mislimo doći do prve pobjede. Naš protivnik je u prošlom kolu poražen kući od Varaždina 2:3, ali su pokazali da se radi o odlično položenoj mladoj momčadi, s nekoliko iskusnih kvalitetnih igrača. Protiv nikoga nismo favoriti u Superligi, to je naša realnost! Nedostaje nam srednji bloker Patrik Maruna koji je već duže vrijeme ozlijeđen, zaključuje Masnić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...