OTKRIO KARTE; Branko Dukić: “Ako ovaj model uspije, isti se može primjeniti i na KK Zadar!”

Napokon se oglasio i gradonačelnik Zadra Branko Dukić vezano za četvrtoligaša HNK Zadar, koji je za novog investitora odabrao australskog Hrvata, Marka Ivančića.

Podsjetimo, Skupštini HNK Zadar, Ivančićeva ponuda bila je povoljnija od one koju je prezentirao Marino Kulaš, ulagač iz Kanade, porijeklom iz Zadra.

Nedvojbeno, sa svime će biti upoznati i predstavnici klubova gradskih vijećnika na sastanku s gradonačelnikom – u ponedjeljak, 9. listopada u 15 sati. Na sastanku će se predstaviti nacrt Sporazuma o reguliranju međusobnih odnosa između HNK Zadar, Grada Zadra i investitora Marka Ivančića.

Predstavit će se postupak odabira investitora i odluke Skupštine HNK Zadar, ali i sve obveze koje predloženim Sporazumom preuzimaju Grad Zadar, HNK Zadar i investitor.

Nakon sastanka u ponedjeljak, o privatizaciji Kluba sa Stanova odlučivati na sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, koja je zakazana za utorak, 17. listopada, na kojoj će se praktički definirati u kojem smjeru ide zadarski nogomet.

Napokon se oglasio i gradonačelnik Branko Dukić, koji nam je kazao kakvog je stava oko HNK Zadar.

Moj stav je da Grad treba brinuti o mladima i omladinskom pogonu. Profesionalni dio Kluba ne smije biti na teret Gradu i građanima. Ako ovaj model uspije, vjerujem da se isti ili sličan može primijeniti i na KK Zadar, zaključio je Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...