Premijera na Anteni; “Neposložene zvijezde” su debitantski singl mladog dvojca Doky Dukić i Kristijan Radočaj

Mladi dvojac, Kristijan Radočaj i Dorijan Dukić (Doky), objavili su svoj prvi autorski singl pod nazivom “Neposložene zvijezde”. Upoznali su se 2023. godine, počeli su svirati u triu ‘NEMĀИAS’ te su se odlučili okušati u autorskim vodama.

Sam Doky kaže da je singl došao spontano.

– Dogodile su nam se slične situacije u životu te smo se mogli poistovjetiti. Krenuli smo raditi glazbu i tekst je jednostavno dolazio sam od sebe, dodao je Doky.

Kristijan je bio zadužen za osmišljavanje većine teksta. U četiri dana su odradili kompletnu produkciju pjesme pa su nakon toga snimili spot.

– U početku sam bio skeptičan s obzirom na to da mi je ovo prvi autorski singl, no kad smo krenuli raditi, odmah sam znao da će ovo biti jedan jako zanimljiv projekt, dodao je Kristijan.

Doky je po struci medijski tehničar te se bavi snimanjem i produkcijom raznih event aftermoviea te glazbenih spotova i ostalih promotivnih video uradaka. Također, svira u ‘Banana bandu’ koji prati Dražena Zečića. Kristijan Radočaj je student te je samouki glazbenik i pjevač. Glazbom se počeo baviti 2012.

Priča spota smještena je na više lokacija u Zadru, a spot su režirali Doky i Kristijan. Za snimanje su bili zaduženi Renato Babić, Antonio Zubčić i Marina Vrkić. Ženske uloge u spotu odigrale su Anđela Tadić i Lucia Šandrić.

U nastavku možete poslušati gostovanje ovog dvojca kod nas na radiju, te ujedno i poslušati pjesmu…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...