Radeta reagirao na istupe Akcije mladih: “To su potrošeni političari bez ikakvog sadržaja”

Nakon što se danas Akcija mladih u sastavu Marjana Botić, Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša, iznijeli na konferenciji za medije niz informacija i svojih stavova o zadarskom SDP-u, popodne se redakcijama zadarskih medija priopćenjem obratio Danijel Radeta.

On, kako navodi u priopćenju, smatra da su svi oni potrošeni političari bez sadržaja, a pritom konstatira i kako više nisu ni mladi ni zanimljivi, već su postali nebitni i beznačajni.

Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti.

Klubu vijećnika SDP-a Zadar i meni kao predsjedniku stranke je apsolutno jasna pozicija Rubeše, Pupića i Marjane Botić. Radi se o potrošenim političarima koji su ostali bez ikakvog sadržaja.

Valjda su i oni sami napokon shvatili kako više nemaju što za ponuditi. Doduše, s vremenom se pokazalo kako nikad ništa nisu ni imali. Jedino što im je preostalo su valjda ove bezvezne konferencije i prozivanje svega i svakog na osobnoj razini.

Tako su se njih nekoliko, skupa s Markom i Pupićem i Bakraćem, susreli s vremenitim činjenicama kako više nisu ni mladi ni zanimljivi i kako su postali nebitni i beznačajni.

Takve su im i konferencije za medije“, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Kluba vijećnika SDP-a Zadar, Daniel Radeta.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...