SLUČAJ NEW YORK Mario Paleka podnio ostavku na mjesto direktora TZ: “Osjećam moralnu i profesionalnu odgovornost povući se s mjesta”

Mario Paleka, direktori Turističke zajednica grada Zadra, podnio je ostavku na to mjesto, a povodom događaja vezano uz prezentaciju Zadra u New Yorku koja je izazvala veliku pažnju javnosti zbog sudionika iste.

– Ovim putem želim obavijestiti javnost kako podnosim ostavku na mjesto direktora Turističke zajednice grada Zadra. Naime, s obzirom na nedavne događaje koji su zasjenili promociju i gastronomsku prezentaciju grada Zadra na američkom tržištu u organizaciji TZ grada Zadra te uslijed događaja na koje se nije moglo utjecati, osjećam moralnu i profesionalnu odgovornost povući se s mjesta direktora premda odgovorno tvrdim kako je predmetna organizacija bila na visokom nivou i uspješna.

Želim istaknuti kako sam ovu odgovornu funkciju prihvatio u potpunosti svjestan njezine zahtjevnosti i značaja te sam u skladu s tim nastojao i postupati. Zahvaljujem svima na ukazanoj prilici, bila mi je izuzetna čast i privilegija zastupati interese grada Zadra kroz rad i djelovanje TZ grada Zadra te zahvaljujem svim kolegama i partnerima na iznimno korektnoj petogodišnjoj suradnji, navodi se priopćenju koje je upravo stiglo iz gradske Turističke zajednice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...