U Gaženicu neočekivano stigao “Explorer of the seas” s 3.576 putnika; U petak stiže MSC Splendida, jedan od dva najveća broda ove sezone

Danas je u luku Gaženica neočekivano stigao još jedan veliki kruzer, a riječ je o brodu imena “Explorer of the seas” tvrtke Royal Caribbean.

– Došao je nepredviđeno i trenutno na brodu ima 3.576 putnika i 1.166 članova posade. Stigao je jutros u 7 sati i ostaje do 17 sati. Brod je u Zadru prvi put i već je za iduću godinu najavljeno da će doći pet puta, saznajemo od Rebeke V. Pevec, generalna menadžerica u Putničkoj luci Gaženica.

No, tijekom narednog razdoblja u Gaženicu će stići još brodova prije kraja kruzing sezone.

– Zadnji brod dolazi 6. studenog i do kraja sezone imamo još šest dolazaka. Najveći do sad brod bio je Norwegian getaway, a sad nam dolazi u petak MSC Splendida koji dolazi ujutro u 9 sati i ostaje do 18 sati. To će biti jedan od dva najveća broda koji dolaze ove sezone u Zadar, najavila je Pevec.

Zadar Cruise Port – Putnička luka Gaženica, kojom upravlja najveći svjetski operater putničkih luka Global Ports Holding putem tvrtke Zadar International Port Operations d.o.o. (ZIPO), osvojila je nagradu World Cruise Awards u kategoriji za Najbolji europski terminal za krstarenja.

– Na svečanoj gala večeri smo dobili nagradu od World Cruise Awards za Europe’s best cruise terminal, znači za najbolji europski terminal za krstarenja i dodjeljuje se  za izvrsnost usluge i organizaciju poslovnih procesa, komentirala je Pevec nagradu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...