Volonteri OTP banke Voštarnici na dar

Područni objekt Voštarnica, Dječjeg vrtića Radost, ove godine obilježava jubilarnu 50. godinu postojanja. U lokalnoj i široj zajednici, prepoznati su kao jedan od autentičnih vrtića u kojima se kroz edukacije i važne projekte, djecu predškolske dobi, ali i njihove roditelje i djelatnike vrtića uči, potiče i razvija u građane koji razumiju kompleksnost ideje o održivosti, kulturi, toleranciji, različitosti, odgovornosti, poduzetništvu, odnosno o vještinama koje su neophodne kako bi danas dijete, a sutra odrasla osoba, postala odgovoran i samostalan građanin ovog društva. U Područnom objektu Voštarnica dugi niz godina oplemenjuju vrtićko dvorište iz čega je i proizašla ideja o projektu u koji su uključili i širu lokalnu zajednicu kao suradnike i partnere u realizaciji planiranih aktivnosti. Priča o ovom vrtiću i projektu uređenja dvorišta pročula se i u OTP banci.

Banka OTP ponosni je potpisnik Povelje o volontiranju koja potiče angažiranost zaposlenika u društveno odgovornom poslovanju organizacijom raznih volonterskih akcija te uključivanjem zaposlenika u proces donacijskog natječaja. Prepoznavši Područni objekt Voštarnica kao vrtić koji ulaže u zajedničke vrijednosti i ciljeve, OTP banka  je jednu od svojih volonterskih akcija ove godine dodijelila i realizirala baš u tom objektu i tako ukazala lokalnoj zajednici na važnost i brigu o „najmlađem kolektivu“. Donacijama i aktivnim angažmanom izazvali su oduševljenje i poštovanje svih djelatnika vrtića. „Čestitali su rođendan na najljepši mogući način i stoga im djeca i djelatnici vrtića Radost Voštarnica od srca zahvaljuju“, izjavila je voditeljica Područnog objekta Voštarnica.

– Hvala volonterima OTP banke, podružnice Zadar. Hvala što ste nas prepoznali kao važan dio društva u kojeg želite ulagati i kojem želite svojim primjerom pokazati da dobrovoljno ulaganje osobnog vremena, truda, znanja, vještina za dobrobit drugih, u ovoj priči za dobrobit djece, bez potraživanja bilo kakve osobne koristi, čini ovaj svijet ljepšim mjestom za život, daje vjeru u sam koncept održivosti, istaknula je voditeljica Područnog objekta Voštarnica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...