“10 GODINA – 10 POKLONA” A.K.A Crescendo poziva u subotu na koncert u crkvi sv. Dimitrija

Prije gotovo 11 godina, kao studentska a cappella grupa A.K.A Crescendo stala je pred svoju prvu publiku u predivnoj studentskoj kapelici sv. Dimitrija. Ta nevjerojatna večer označila je početak priče koja se proteže sve do danas.

– I sada, ponosno vas pozivamo da budete dio nastavka te priče! Ove subote, 11.11. u 20 sati, ponovno ćemo zapjevati u sv. Dimitriju, ali ovaj put na vlastitom koncertu. Izvest ćemo obrade duhovnih pjesama koje smo tijekom proteklih 10 godina izvodili na različitim prigodama poput krštenja, vjenčanja i duhovnih koncerata. Odabrali smo najdraže nam duhovne pjesme kako bismo vam priredili poseban glazbeni doživljaj. Ovaj koncert dio je našeg projekta “10 godina – 10 poklona,” koji je sufinanciran od strane Zadarske županije, a njegov cilj je zahvaliti vama, našoj vjernoj publici, za deset godina podrške onako kako to najbolje znamo – pjesmom. Nadamo se da ćete nam se pridružiti ove subote i da ćemo zajedno uživati u ovoj a cappella noći ispunjenoj duhovnim zvucima i harmonijom, pozivaju iz grupe.

Ovom prigodom se zahvaljuju i Zadarskoj nadbiskupiji na suradnji i pomoći u organizaciji ovog koncerta.

– Nadamo se da ćete nam se pridružiti ovu subotu i da ćemo zajedno uživati u ovoj a cappella noći. Ulaz je besplatan!, napomenuli su iz grupe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...