“4 POZE, SRETAN SVRŠETAK” Katarina Baban, Borko Perić, Filip Detelić i Petra Kurtela u iskrenoj, sexy i strastvenoj komediji

Nagrađivana komedija “4 POZE, sretan svršetak” odigrala je više od 90 izvedbi diljem Hrvatske a 20. studenog po prvi put nasmijati će zadarsku publiku! 20. studenog u 20 sati popularni glumački kvartet koji čine Petra Kurtela, Katarina Baban, Borko Perić i Filip Detelić stiže u HNK Zadar.

Predstava je to koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi, svemu blesavom na što nas taj osjećaj tjera bez ikakve dlake na jeziku!

Fantastična glumačka postava ostavit će srce na kazališnim daskama u prikazima najluđih ljubavnih scena.
Iznimni glumački talent dokazat će kroz niz sumanutih, a opet realističnih, likova koji se izmjenjuju na sceni i nasmijavaju publiku pred prepunim dvoranama diljem Hrvatske.

Komedija “4 POZE, sretan svršetak” autorsko je djelo Igora Weidlicha uz redateljski pečat Igora Barberića koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju). Sagleda ljubav iz svih kuteva bez ikakvih tabua pronalazeći one najsmješnije. Od ljubavi do zablude, prevare i očaja. Od Pantovčaka do Jadrana. Od JNA do ustaških pjesama.

Komedija u kojoj nema čega nema, izuzetnom glumačkom igrom i dinamičnim dijalozima povest će publiku u istraživanje muško – ženskih odnosa i s obilje humora začiniti idealan večernji izlazak.
Bez cenzure i tabua, iskreno, sexy i strastveno – ljubavna komedija kakvu još niste vidjeli i koju morate pogledati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...