DOLAZI ZVEZDA, A NEMA VODE Josip Begonja: “Navijači su u pravu kad se žale!”

Od jednog navijača KK Zadar dobili smo upit kako bi provjerili zašto na utakmicama u dvorani Krešimir Ćosić nije moguće popiti piće, konkretno sok ili vodu. Navijač još ističe kako mora odlaziti u WC da bi se napio vode –  iz “špine”!

U nedjelju 12. studenog od 17 sati, Zadar će u sedmom kolu ABA lige dočekati beogradsku Crvenu zvezdu. Očekuje se dolazak velikog broja navijača, kalkulira se s brojem od najmanje 5 tisuća ljubitelja košarke, a možda i više. Hoće li u poluvremenu svi oni pohrliti u WC kako bi se napili vode?

Kontaktirali smo Josipa Begonju koji radi u klupskom marketingu, koji nam je prije desetak dana rekao kako marketing želi unaprijediti.

– Navijači su u pravu kad se žale! U što skorijem vremenu bi se trebalo riješiti pitanje sokova i vode, kojih nije bilo u ponudi. Dosad su se prodavale samo kokice. Preuzeo sam odgovornost i pokušat ću to riješiti u što skorijem vremenu. Dat ćemo sve od sebe kako bi sokovi i voda bili u ponudi već u nedjelju protiv Crvene zvezde, ali ne mogu obećati. Naime, moram vidjeti može li se organizirati catering koji bi radio taj posao, kazao je Begonja.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...