FOTO Djeca iz dječjih vrtića izrađivali božićne čestitke za svoje najbliže

Program u Veselom šatoru, koji je dio Zimskoga parka ’23./’24. u Športskom centru Višnjik, nastavljen je u četvrtak, 30. studenoga 2023. U poticajnom i u veselom ozračju, uz prigodnu glazbenu kulisu, mališani iz dječjih vrtića Radost (Višnjik III i Vruljica) i Hlapić izrađivali su božićne čestitke za svoje najbliže. Dakako, uz potporu skupine učenica iz Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn i profesorice Sandre Bačić.

– Naša škola uspješno surađuje sa ŠC-om Višnjik u različitim projektima i rado se odazovemo za svakovrsne radionice s mališanima u Veselom šatoru. Ovom zgodom opredijelili smo se za božićne čestitke što će ih mališani predati svojim obiteljima. Izvrsno im ide! – kaže profesorica Bačić.

Na radnim stolovima vladala je nadahnuta grozničavost. Svaka je djevojčica i svaki je dječak imao svoju ideju kako bi čestitka trebala izgledati i bilo je tu, vjerujte, zanimljivih likovnih rješenja.
– Evo, ovo je moja čestitka za mamu i tatu! – ponosno će jedan Luka.

Flomasteri, bojice, omotnice… sve na svomu mjestu. Kad je sve završilo – radionica pospremljena, blista sve u šesnaest.
– Kad ćemo ponovno doći? – zanima se jedna djevojčica.

Profesorica Sandra ima odgovor: Imat ćemo još nekoliko radionica, bit će zanimljivo! A i kako bi drugačije bilo u Veselom šatoru…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...