FOTOVIJEST Počelo postavljanje adventskih kućica na Trgu Petra Zoranića i Pet bunara

Službeno otvaranje ovogodišnjeg Adventa najavljeno je za 24. studenog koncertom Tonija Cetinskog.

Tim povodom, pripreme za uređenje adventskog prostora već su počele, pa je naš kolega fotograf uhvatio trenutak postavljanja adventskih kućina na trgovima Petra Zoranića i Pet bunara, gdje će se, kao i svake godine do sad, odvijati glavni adventski program.

Kao i svake godine, početak adventskih događanja zakazan je na Dan grada Zadra i blagdan sv. Krševana 24. studenog, kako bi se na ovaj datum građanima pružio poseban ugođaj. Na samom otvaranju u petak, 24. studenog, na pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupit će Toni Cetinski, a već sljedeći dan svoj veliki koncert održat će Tomislav Bralić i klapa Intrade. U prvom vikendu prosinca dogovoren je nastup Let 3, a do kraja godine nastupit će, među ostalima, Silente, Jure Brkljača, Matija Cvek, klapa Rišpet, Opća opasnost, Forum i Ivana Kindl, Madre Badessa, Vatra…

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...