PREVLADALI PRIVATNI RAZLOZI Iva Bokanović više nije predsjednica HNK Zadar!

Na Skupštini Kluba održanoj u utorak ujutro, Iva Bokanović donijela je odluku da napušta mjesto predsjednice nakon skoro dvije godine. Na njeno mjesto je zasjeo predstavnik investitora Krešimir Horvat, koji će funkciju obavljati do preoblikovanja Kluba.

Novi tajnik Kluba je Juraj Kapušin, koji je ujedno i klupski knjigovođa.

– Prije svega, želim izraziti veliku zahvalnost novom vodstvu Kluba koje mi je pružilo povjerenje i ponudilo novi mandat, ali prevladali su privatni razlozi. Osjećam da je vrijeme za odlazak i u prijelaznom razdoblju ću biti na raspolaganju novom vodstvu Kluba za sva pitanja za koja mogu biti od pomoći.

Na poziciju predsjednice HNK Zadar sam došla prije gotovo dvije godine isključivo iz želje da pomognem i radila volonterski. Glavni cilj bio je privući investitore kako bi se postigla financijska stabilnost Kluba i stvorili preduvjeti za budući napredak na svim razinama. I tu sam podvukla crtu!

Vratili smo pionire i kadete u 1. HNL, a i juniori će ostvariti isto onoga trenutka kada se stvore adekvatni uvjeti. Užitak je gledati sve mlađe uzraste u školi nogometa, na koji način se razvijaju i sa svojim trenerima predstavljaju svoj HNK Zadar i naš Grad. Jedina gorčina ostaje zbog neuspjeha u kvalifikacijama protiv Karlovca u lipnju. Pune tribine Stanova dokaz su koliko je Zadranima stalo do nogometa.
Ipak, seniori su i ove sezone jedni od favorita, odlično vođeni i posloženi i nadam se da će na kraju sezone ostvariti promociju u viši rang, što po svemu i zaslužuju.

Zahvalna sam “Australcima” što su odlučili podržati našu priču i investirati u HNK Zadar, uz jako bitnu podršku Gradskog vijeća. Veliko hvala ide i svim kolegama u Skupštini i Upravnom odboru, trenerima, igračima i djelatnicima u klubu, sponzorima, donatorima i volonterima koji su stali uz nas, a ima ih jako puno. Iznijeli smo težak period na svojim leđima.

Ponosna sam na sve što je klub napravio do sada i u kojem smjeru ide u trenutku u kojem odlazim. Novom vodstvu HNK Zadar želim puno sreće i uspjeha! – poručila je Iva Bokanović.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...