Nacionalna panel rasprava na temu centara za mlade 23. studenog u Kneževoj palači

Povodom obilježavanja 20 godina svoj rada, Udruga CINAZ vas poziva na nacionalnu panel raspravu „Zajednica otvorena mladima-Centri za mlade: izazovi, primjeri dobre prakse i standardi rada“ koji će se održati u četvrtak, 23.studenog u Kneževoj palači s početkom u 13 sati (Koncertna dvorana).

Kako izgleda idealan centar za mlade? Koji su standardi i uvjeti za osnivanje centara za mlade? Koji su izazovi i mogućnosti su-upravljanja i ko-kreiranja programa centara za mlade s mladima?

Odgovore na ova pitanja i brojna druga vezano za funkcioniranje centara za mlade u Hrvatskoj doznat ćete od predstavnika centara za mlade iz različitih dijelova Hrvatske i od stručnjaka koji se bave s izradom standarda kvalitete centara za mlade. U sklopu panela će predstavnici Udruge Prizma predstaviti zaključke građanske porote u sklopu projekta „Citizen Z“ o ulozi mladih u izradi i provedbi programa u Centru za mlade.

Cilj ove panel rasprave jest raspraviti i zaključiti što jedan centar za mlade zaista čini kvalitetnim kao i što trenutne centre za mlade čini kvalitetnima. U panel raspravi sudjeluju:

JELENA VOJVODA, ravnateljica Centra za mlade Bunker iz Samobora
JELENA BRCKOVIĆ, programska voditeljica iz P4-Centra za mlade i nezavisnu kulturu iz Varaždina
KRISTIJAN OREŠKOVIĆ iz Mreže mladih Hrvatske, krovne organizacije koja okuplja udruge mladih i za mlade
GORAN BILIČIĆ, Info Zona iz Splita, voditelj projekta „Centar za mlade Split“.

Moderatorica: Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge Zamisli i članica Europskog gospodarskog i socijalnog odbora

Uvodni govor:

Morana Rogić Vihar, predsjednica Udruge CINAZ

Dina Bušić, Pročelnica Upravnog odjela za kulturu i šport Grada Zadra

Martina Vlahov, prezentacija „Uloga mladih u izradi i provedbi programa u Centru za mlade“ – Udruga Prizma

Podršku organizaciji panela pruža Grad Zadar.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...