O ČEMU SE TU RADI? Rubeša upitao Žilavca: “Jesi li pljačkao KK Zadar na svoju ruku?

Nakon što je jučer na Gradskom vijeću Željko Žilavec ravnatelj Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima Zadarski sport, podnio izvješće o radu i financijskom poslovanju, kontru mu je odmah uzvratio Ante Rubeša iz Akcije mladih.

– Dobio sam informaciju da održavate samo hladni pogon i da tu nema nikakvog razvoja. Što nije nimalo čudno jer se na takav način radili i na prethodnom radnom mjestu u KK Zadar. Kad sam vaš kriminal iznio na sjednici Gradskog vijeća, vaši nalogodavci su me kritizirali da sam hladno optužio čovjeka – za kojeg ne postoji optužba te da sam na takav način upropastio poslovni stav kojeg ste imali do tada. Svatko tko se po nalogu HDZ-a bavio kriminalnim radnjama, a tada sam spomenuo da ste usred zime preplaćivali hotele u iznosu od preko tri tisuće kuna, a to može napraviti jedino netko tko je kriminalac i tko je glup. Imate mi priliku odgovoriti jeste li radili po nalogu ili ste pljačkali KK Zadar na svoju ruku, upitao je vijećnik Akcije mladih.

Žilavec je sa smiješkom odgovorio.

– Rubeši zahvaljujem na toplim riječima. Jako mi je drago što ima svoje mišljenje, ali nemam ništa za dodati.

HDZ-ov Davor Karlović pun je riječi hvale za rad Željka Žilavca.

– I s prethodnim ravnateljom sam imao dobru suradnju, a sada i s vama, što se organizacija turnira tiče. Pohvaljujem vas jer primjećujem da se krenulo u obnovu Mocira, s obzirom na to da znamo koliki je broj korisnika te dvoranu. Obnavljaju se tereni i na Ravnicama, došao je i padel, želim vam puno sreće u daljnjem radu, kazao je Karlović.

Nina Mrčelu iz SDP-a, zanimalo je tko je iznajmio kafić na Ravnicama, kao i terene za padel.

Žilavec je nije znao konkretan odgovor.

– Firma Triginta Tribus uzela je u najam teretanu. A za caffe bar i padel – bit ću slobodan vam javiti, ispričavam se jer sam zaboravio, zaključio je Žilavec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...