PO NOVU POBJEDU Josipa Zanki: “Temperatura će biti niska, ali zagrijat ćemo se!”

Sutra, u četvrtak 30. studenog od 20.30 sati, košarkašice Zadra gostuju kod Gospića u susretu petog kola drugog ranga natjecanja, Prva hrvatska liga – skupina B. Igračice Josipe Zanki imaju stopostotni učinak uz omjer 4:0 i na vrhu su prvenstvene ljestvice, dok domaćin ima samo jednu pobjedu, ali i tri poraza u konkurenciji osam ekipa.
Trenerica Zadra uvjerena je kako će se pobjednički niz nastaviti sutra i u Gospiću.
– Naš protivnik je mlada ekipa u čijim redovima pretežno kadetkinje i juniorke, nemaju ni jednu seniorku. U prva četiri odigrana kola imaju samo jednu pobjedu, ali dosta dobro rade s mladim igračicama kojima još nedostaje iskustva. Nikoga ne podcjenjujemo i za svakog se protivnika podjednako pripremamo, ali s obzirom na našu kvalitetu – smatram da naša pobjeda ne bi trebala biti upitna.
Zanki je otkrila hoće li Zadranke nastupiti kompletne.
– Sve su cure zdrave i u Gospić putujemo u kompletnom sastavu. Participirat će i Josipa Zovko koja se osjeća dobro, svaku utakmicu ima sve veću minutažu i polako se diže se u formi. Igramo preko tjedna, ali su se igračice uspjele organizirati kako na poslu tako i u školi. Ponavljam, očekujem pobjedu, ali i dobro igru, koja će me veseliti više od same pobjede! Snijeg u Gospiću? Temperatura će biti sigurno niska, ali dobro ćemo se zagrijati i neće biti problema, zaključuje Zanki.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...