RE/MAX®COMPLETE: Vaš saveznik za kupnju, prodaju i iznajmljivanje nekretnina

Bez obzira na to jeste li u potrazi za savršenim domom, želite li prodati ili iznajmiti svoj stambeni prostor, ili pak ulažete u nekretnine, RE/MAX® COMPLETE je partner na kojeg možete računati.

Zahvaljujući stručnom timu iskusnih posrednika, RE/MAX® se ističe kao jedna od vodećih svjetskih franšiznih tvrtki za prodaju nekretnina. Nudi personalizirane usluge koje obuhvaćaju svaku fazu procesa poslovanja s nekretninama, pružajući klijentima visokokvalitetno iskustvo.

Suvremeno tržište nekretnina zahtijeva više od običnog posredovanja. Kupci, prodavatelji i najmodavci traže partnera koji kombinira iskustvo s transparentnošću i personaliziranim pristupom, a upravo to pruža  RE/MAX®.

Kvaliteta na svjetskoj razini

S globalnom prisutnošću koja obuhvaća više od 123.000 agenata u preko 100 teritorija i zemalja, RE/MAX® ostvaruje izniman uspjeh na svjetskoj razini.

Profesionalnost koja nadmašuje očekivanja

RE/MAX®ov stručni tim, s dugogodišnjim iskustvom u kupoprodajnom sektoru, predan je pružanju vrhunske usluge. Iskusni agenti razumiju kompleksnost tržišta i uvijek su korak ispred kako bi osigurali da su svi klijenti dobro informirani pri donošenju odluka.

Sveobuhvatna usluga

RE/MAX® preuzima kompletnu brigu oko kupoprodaje nekretnine, prijenosa vlasništva, prijenosa režija te ostalih pravnih pitanja.  Bliska suradnja s arhitektima i geodetima  uz vlastitu pravnu službu olakšava cjelovit proces kupoprodaje i čini ga sigurnim.

Transparentnost kao temelj

RE/MAX® vjeruje u transparentnost u svakom koraku. Svi klijenti imaju potpunu kontrolu nad procesom, jer je temeljno načelo tvrtke da je otvorena komunikacija ključ uspješne suradnje.

Personalizirani pristup prema Vašim potrebama

Svaka nekretnina je jedinstvena, baš kao i potrebe različitih klijenata. RE/MAX®ov tim pristupa svakom projektu s pažnjom i prilagođava svoje usluge prema specifičnostima kako bi postigao najbolje rezultate.

Brza i efikasna usluga

Poznato je da vrijeme igra ključnu ulogu u nekretninskim transakcijama. S RE/MAX®ovim uslugama možete računati na brzu i učinkovitu obradu, bez kompromisa s kvalitetom.

Ako tražite partnera na kojeg možete računati za kupnju, prodaju, zamjenu ili najam nekretnina, posjetite poslovnicu RE/MAX® COMPLETE u Novalji na adresi Slatinska ulica 59 ili poslovnicu RE/MAX® COMPLETE 1 u Zadru u Ulici Domovinskog rata 2, a sastanak s Vašim RE/MAX® agentom uskoro će biti moguć i u novoj poslovnici u Biogradu!

Kontaktirajte ured u Novalji na broj telefona 053 560 173 ili e-mail [email protected] , a ured u Zadru na 023 299 096 ili na e-mail [email protected].

Dodatne informacije pronađite na službenoj web stranici i na društvenim mrežama  Facebook  i Instagram.

RE/MAX® COMPLETE: prepustite Vašu kupoprodajnu brigu u ruke stručnjaka!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...