“Tragom Olivera” na Višnjiku 2. prosinca u povodu 5. godišnjice smrti i u spomen na legendarnog Olivera Dragojevića

Tvrtka “Moj koncert” iz Zagreba, pod vodstvom regionalno poznatog glazbenog producenta Damira Osredečkog, s ponosom najavljuje nastavak unikatnog glazbenog projekta “Tragom Olivera”.

Ovaj nezaboravan koncertni program, koji je započeo koncem ožujka 2022., obilazi regiju i vraća kultnu grupu “Dupini” na scenu, prateći tragove neponovljivog Olivera Dragojevića, a u Zadru ćete ih imati priliku slušati i gledati 2. prosinca na Višnjiku.

Nakon uspješnih nastupa diljem regije pod nazivom “Tragom Olivera”, gdje su zajedno s Petrom Dragojevićem oživjeli kultnu pjesmu “Nedostaješ mi ti”, “Dupini” nastavljaju svoj glazbeni put. U povodu pete godišnjice smrti Olivera Dragojevića, projekt “Tragom Olivera” donosi poseban koncertni doživljaj. Publika će imati priliku prisjetiti se Olivera i njegovih kultnih pjesama u dvoranama u Varaždinu (14. 10.), Rijeci (24. 11.), ali i u Zadru (2. 12.).

Damir Osredečki, autor i producent projekta, ističe da je cilj bio odati počast Oliveru kao prijatelju svih ljudi koji su voljeli njegove pjesme.

Ovaj glazbeni projekt želi vratiti “Dupine” na kartu glazbene scene ne samo u Hrvatskoj već i diljem regije i inozemstva, gdje se Oliverove pjesme i dalje pjevaju i slave.

“Tragom Olivera” predstavlja spoj legendarnih “Dupina”, Oliverovih prijatelja i suradnika koji izvode vječne pjesme na isti način kako ih je Oliver sam interpretirao na domaćim i svjetskim pozornicama. Osredečki naglašava da ne žele previše mijenjati Oliverove pjesme jer je on bio jedinstven i neponovljiv. Projekt živi kao trajni spomenik Oliverovoj glazbenoj ostavštini i kulturnoj baštini Hrvatske.

Osredečki najavljuje sudjelovanje “stalne postave” s vrhunskim glazbenicima poput vjernih “Dupina”, Petra Dragojevića, Tedi Spalato, Zorice Kondže, te dodaje nove snage poput Jure Brkljače, Dina Petrića i Cambija. Koncert će također uključivati nekoliko atraktivnih gostujućih glazbenih iznenađenja.

Projekt “Tragom Olivera” ide dalje i ove jeseni, obilježavajući petu godišnjicu od Oliverovog odlaska, čime će obožavatelji imati priliku odati počast legendi i uživati u najljepšim pjesmama koje je Oliver ostavio kao svojevrsni glazbeni testament.

Na našem Facebooku možete osvojiti 4 ulaznice za ovaj spektakl, odigrati možete ovdje.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...