Večeras zadarska premijera filma “Sedmo nebo” u Kino Zoni

Ovog ljeta je do suza nasmijao dupkom ispunjenu pulsku Arenu, isto je ponovio i prilikom otvorenja nedavno održanog Zagreb Film Festivala, a večeras to iskustvo očekuje i gledatelje Kino Zone jer nam na program stiže debitantski igrani film Jasne Nanut, urnebesna komedija ”Sedmo nebo”!

Nino Radman je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć „stručnjaka“ čiji ga savjeti vode u još veći kaos.

U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak…

Poznato i popularno televizijsko lice, Jasna Nanut, okrenula se nakon višegodišnje karijere na malim ekranima svojoj najvećoj strasti, filmu, a nakon uspjeha s kratkometražnim naslovima na red je stigao i njezin dugometražni prvijenac koji domaćoj publici donosi osmijeh na lica.

Komedija ”Sedmo nebo” prati Nina (ponovno fantastični Krešimir Mikić), producenta popularnog Tv showa koji ispod fasade velikog ljubavnika skriva lice običnog slabića. On uz savjete svojeg kuma (atipična uloga Nikše Butijera) umjesto pravih donosi sve krive odluke i brzo nam postaje jasno kako ga očekuje prava katastrofa.

Režiran u duhu lepršavih španjolskih komedija s laganom naglašenom ženskom emancipacijom, urnebesnim rolama dvojca Mikić/Butijer te zapažene nastupe naše Zadranke Ive Jerković Oreški i Ive Mihalić, ”Sedmo nebo” je pravi koktel smijeha kakav nismo dugo vidjeli i kakav je nasušno nedostajao domaćoj kinematografiji. Nakon projekcije filma u moderiranom razgovoru će nam se pridružiti ekipa filma (autorica i scenaristica Jasna Nanut, glavne glumice Iva Jerković i Iva Mihalić te producent i koscenarist Hrvoje Osvadić) koja će otkriti sve sočne detalje, kako iza, tako i ispred kamere.

U “Sedmom nebu” smo ove srijede, 22. studenog s početkom od 20 h u Polivalentnoj dvorani Providurove palače, a ulaznice po cijeni od 4 eura (30,14 kuna) mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije projekcije. Zbog iznimnog interesa organizirana je i dodatna projekcija filma, ove subote 25. studenog s početkom u 18 h, također u Polivelentnoj dvorani Providurove palače.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...