Predavanje Vitomira Višića “Palijativna skrb-most čovječnosti. Gdje smo danas?”

Ogranak Matice hrvatske u Zadru, u suradnji s Družbom Braće Hrvatskoga Zmaja, Zmajskim stolom u Zadru, priređuje predavanje mr. sc. Vitomira Višića, dr. med.: „Palijativna skrb-most čovječnosti. Gdje smo danas?“

Predavanje će se održati u dvorani Ogranka Matice hrvatske u Zadru, na adresi Don Ive Prodana 1, u četvrtak 7. prosinca,  s početkom u 18:00.

Mr. sc. Vitomir Višić, dr.med., specijalist psihijatar, zaposlen je u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan, na Odjelu za demencije i palijativnu skrb duševnih bolesnika. Predsjednik je Savjeta za zdravlje Zadarske županije. Član je projektnog tima za implementaciju palijativne skrbi u Zadarskoj županiji.

U radnoj je  skupini Ministarstva zdravstva za utvrđivanje potreba i osiguranja smještajnih kapaciteta u palijativnom zbrinjavanju bolesnika s uznapredovalim dementnim poremećajima. Naslovni je asistent pri Studiju psihologije i na Zdravstvenim studijima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zadru. Član je Hrvatskog liječničkog zbora, upravnog odbora Hrvatskog društva za palijativnu medicinu,  te upravnog odbora Društva za Alzheimerovu demenciju i psihijatriju starije životne dobi.

Član je i  sljedećih udruga: Družbe Braće Hrvatskoga Zmaja, Zmajskog stola u Zadru, Matice hrvatske te Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...