ŠOK U STRANCI Jure Zubčić podnio ostavku na mjesto predsjednika SDP-a

Iz zadarskog SDP-a dobili smo informaciju kako je Jure Zubčić podnio ostavku na mjesto predsjednika županijske organizacije. Saznajemo i da je o ostavci obavijestio Središnjicu na čelu s Peđom Grbinom, ali ne i Gradski odbor.

Zubčić nam se danas nije javljao, ali predsjednik zadarske organizacije, Daniel Radeta, kaže kako  službenu obavijest o tome nije dobio i ne zna o čemu se radi, osim da bi Zubčić ostavku mogao podnijeti iz obiteljskih razloga, odnosno teške bolesti jednog člana.

S obzirom da se iz SDP-a može čuti kako je Zubčić već duže vrijeme nezadovoljan radom stranke, Radetu smo pitali je li u posljednje vrijeme bilo ikakvih nesuglasica između njih.

– Ne, i Jure mi ništa nije rekao o ostavci, tako da ne znam o čemu se radi jer nikakvih problema ili neslaganja među nama nije bilo, mogu samo pretpostaviti da je riječ o obiteljskim razlozima.  Nisam dobio nikakvu službenu obavijest ili bilo što napismeno o toj ostavci, tako da zaista ne znam o čemu se radi, kazao nam je jutros Radeta.

O svemu ćemo više znati sutra kada bi se o Zubčićevoj ostavci trebala oglasiti Središnjica, ali i Gradski odbor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...