TAJLANDSKI BOKS Tomislav Torić: “Cilj nam je momke maknuti s alkohola, cigareta i ostalih poroka!”

Roko Čačić, član Kluba tajlandskog boksa “Sveti Zoilo” iz Zadra nastupio je na međunarodnom turniru “Osijek open”. 16-godišnji Zadranin je u glavnom dijelu priredbe u kategoriji juniora do 71 kg, s 2:1 svladao Sergeja Drešića iz Novog Sada.

Tomislav Torić trener i predsjednik KTB Sv. Zoilo, zadovoljan je Čačićevim nastupom koji se tajlandskim boksom bavi tek četiri godine:

– Zadovoljan sam s Rokom jer je pokazao srce i želju za pobjedom, U neizvjesnom meču koji je proglašen najborbenijim na natjecanju. Iako je njegov protivnik odmah na početku borbe krenuo čvrsto, presudila je Čačićeva kondicija – bio je spreman u nastavku druge i treće runde te je zasluženo slavio.

Torić se osvrnuo na planove u 2024. godini.

– Uzet ćemo sad kratki predah iz razloga kako bi naši borci završili svoje školske obaveze. Iza Nove godine počinjemo s pripremama za Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u ožujku u Splitu. Vršimo i upis novih članova. Već su nam pristupili momci s navršenih 15- 16 godina, iako je najbolje krenuti s tajlandskim boksom od dvanaeste godine. Želimo te momke maknuti s alkohola, cigareta i ostalih poroka – to nam je glavni cilj! A rezultat će doći sam po sebi, naravno, ako se budu trudili, zaključio je Torić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...