JAVNI POZIV Narodni muzej traži volontere svih dobnih skupina

Narodni muzej Zadar poziva sve zainteresirane, bez obzira na dobnu skupinu, na volonterski rad u Kneževoj i Providurovoj palači.

Kneževa i Providurova palača imaju kulturno-baštinski značaj ne samo lokalnog ili regionalnog, nego i nacionalnog karaktera budući da su one mjesta u kojima su se odvijale važne epizode u našoj povijesti. Danas su one muzejsko-kulturni centar našeg grada u kojima se odvijaju brojni događaji koji su rezultat organizacijskog truda istaknutih institucija, udruga ili pojedinaca iz našeg grada, regije, ali i čitave Hrvatske i inozemstva.

Pozivaju sve one koji žele pridonijeti ili se pobliže upoznati s kulturnim aktivnostima Zadra i Zadarske županije i sudjelovati u očuvanju naše kulturne baštine da se priključe njihovom timu kao volonteri počevši od Noći muzeja 26. siječnja 2024. pa nadalje po dogovoru.

Mogu se prijaviti:

– Srednjoškolci (posebno učenici čije je obrazovanje vezano uz umjetnost, kulturu ili turizam te oni gimnazijskog obrazovanja)

– Studenti (posebno studenti turizma i komunikacijskih znanosti, Povijesti umjetnosti itd. kojima bi volonterski rad predstavljao i praktičnu dopunu studijskim obavezama)

– Osobe u radnoj dobi

– Umirovljenici.

– Zainteresirane molimo da nam se jave do 24. siječnja kako bismo ih na vrijeme upoznali sa zadacima na ovogodišnjoj Noći muzeja. Za prijavu i detaljnije informacije, možete nam se obratiti putem maila [email protected]. Bilo bi poželjno da prijava sadrži životopis i motivacijsko pismo, navode iz Narodnog muzeja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...