OTKRIO ŽELJU Marko Pinčić: “Odlučit ću u narednih sedam dana!”

Marko Pinčić proveo je kao trener Hrvatskog viteza posljednju godinu i pol. Klub iz Posedarja polusezonu u četvrtom rangu natjecanja, 3. NL-jug, završio je na petom mjestu s 27 bodova. Vodeći je HNK Zadar 32 boda, Junak Sinj ima 31, Zagora Unešić 29, Primorac Biograd 28 bodova, i tako dalje.

Prvenstvo se nastavlja u subotu, 24. veljače od 14.30 sati. Hrvatski vitez će u 16. kolu gostovati u Metkoviću kod Neretve, HNK Zadar gostuje u Ivanbegovini protiv Kamena, dok će biogradski Primorac igrati u Opuzenu s Neretvancem.

Pinčić još uvijek nije pronašao novi trenerski angažman, ali sve će se, kako ističe, saznati vrlo brzo. Otkrio je u koji klub se želi opet vratiti.

– Dogovorili smo sporazumni raskid ugovora – nema nikakve “zle krvi”. Došli smo do prekretnice nakon čega idemo svatko svojim putem. Želim Hrvatskom vitezu puno sreće te se nadam da će biti i bolji nego prije. Složili smo konkurentnu momčad sa zadarskim igračima i užitak mi je bilo raditi u Posedarju. Klub je na dobrom putu i opravdali smo očekivanja. Treneru koji će preuzeti HV – želim puno sreće te se nadam da će ostvariti još i bolje rezultate od mene, uskoro će se znati i klub koji će Pinčić preuzeti:

– Imam ponuda od nekoliko klubova, izabrat ću onaj koji ima ambicije – to je ono što me prvenstveno zanima. Odlučit ću u narednih sedam dana. HNK Zadar? U tom sam klubu krenuo i proveo svoje djetinjstvo na Stanovima, svakako mi je želja jednog dana opet biti trener HNK Zadar, prognozirao je Pinčić i nastavak sezone u četvrtom rangu natjecanja.

– Dosta momčadi je u vrhu ljestvice unutar samo nekoliko bodova. HNK Zadar je vodeći i napravio je kvalitetom određeni iskorak, ali i Zagora je jako opasna i ima ambicije ući u viši rang. Junak, iako je drugi, mišljenja sam da nema potrebnu kvalitetu za prvo mjesto. Što se Hrvatskog viteza tiče, treba vidjeti kakav će im biti roster u nastavku prvenstva, ali nadam se da će se hrabro boriti za prvo mjesto, zaključio je Pinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...